15/9 - 2013

Söndag, igen. Ganska pigg idag trots lite alkohol igår... Va hos kajsa och kolla på hockey med p, Kajsa, Emma, Frida, Sara och sen kom även Carro 😊 efter hockeyn så käka vi pizza och drack lite, sen drog vi ner till torget där de va trubadur. Ganska lugn kväll men kul ändå 😊 Idag blir de lugnt, som de flesta söndagar. 
Ha de bra! 

/ v.w

13/9 - 2013

Fredagskväll och jag gör inte allt för mycket. Idag när jag vakna så kändes de faktiskt lite bättre i halsen!! helt sjukt att man äntligen kan säga de efter 3 månaders tid med halsont... Hoppas ändå på pencelin på måndag så jag verkligen blir av med skiten... 

Ikväll lagade jag middag, som vanligt, och jag lyckades jäkligt bra om jag får säga de själv! Blev kyckling i ung med pommes och någon sås, riktigt gott som sagt. / v.w

Enkelt men gott!


Stuvade makaroner och falukorv

/v.w

Enkelt men gott!


Stuvade makaroner och falukorv

/v.w 

Halsont

Inte skrivit på några dagar nu, beror på att jag inte har så mycket att skriva... Min hals fortsätter krångla men nu har jag i alla fall varit nere på vårdcentralen, två gånger till och med. Tog masser prover i onsdags och får reda på provsvaren på måndag tror jag, då blire antingen pencelin eller en remiss till halsspecialisten... Hoppas dock på pencelin så jag blir frisk så fort som möjligt så jag kan börja träna igen! 

Vill spela match!! 

/ v.w

Dagens lunch

Till lunch idag blev de att slänga ihop en köttfärspaj, blev riktigt gott!


8/9 2013

Söndagkväll, alltid lika segt även fast man inte har jobb eller skola imorgon. 
Första nyktra helgen sen jag tog studenten, va på tiden kände jag! 
Igårkväll lagade jag lite gott käk till mamma och pappa och sen fixade jag mig lite för att sedan ta bilen och hämta upp Maja för glasskäk på donken. Vilken resa de blev dock... haha, vi fick våran glass men slutade även med tjuvjakt, gu va rädda vi va (hahahhah) och sen hämtade vi även min syrra på natten sen. Trevlig liten kväll blev det ändå! 
 
Fläskfilé med pommes och någon sås som jag blandade ihop, riktigt gott blev de faktiskt! 
Sen en twix glass på de....
 
 
Idag har jag inte gjort allt för mycket, men har nog införskaffat mig årets vinterjacka! Får dock hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bild. 
 
Vero Moda
 
Nu blire sängen och tv:n resten av kvällen. 
 
/v.w

Dagens lunch

Dagens lunch idag blev kasslergratäng med broccoli och ris, riktigt gott!

/v.w


Fotbollskväll

Idag har de varit en väldigt lugn och skön dag.
Lagat lite mat, sökt jobb och varit och klippt gräset hos mormor. Mycket mer än så har jag inte fått gjort idag.

Nu väntas en lugn kväll med lite godsaker och fotboll på tv:n.
Kom igen nu SVERIGE!


6/9 2013

Låg hela natten igår och läste igenom alla mina gamla inlägg i denna blogg och fick då suget tillbaka att börja blogga lite. Är ju så himla kul sen att kolla tillbaka på vad man gjort genom åren. 
 
Året är nu i alla fall 2013 och jag är 19 år, senast jag skrev här så var jag 17 år så en del har ju hänt sen sist. 
Tänker dock inte berätta om allt för det skulle ta aldelles för lång tid. 
 
Men har i alla fall tagit studenten detta år, super kul! Är just nu arbetslös och inte ett dugg sugen på att plugga, så de jag gör om dagarna är att hjälpa pappa på gården, söka jobb, tränar och hare ganska gött helt enkelt. 
 
Några av mina friends har övergivit mig, Sanna, Frida och Emilia, och flyttat till Oslo, saknar redan dem men som tur är så har jag ju många pinglor här hemma med! 
 
Får se hur mycket jag kommer skriva här och så men ska göra mitt bästa för att skriva av mig lite i alla fall! 
 
/ v.w
 
tummen upp på de! 

RSS 2.0