9/7 2011

Hej folket !

börjar att berätta om gårdagen:
Jag, kajsa och julia förfesta lite hos julia sen blev de att dra in på lite festligheter i mjölby med bra folk. Sen kom även saknade Sanna och Sofia ! <3 men festen kunde nog varit lite roligare, hehe. (a) men men, kvällen slutade ju inte redigt som man tänkt sig heller, klockan 4 på morgonen satt vi på akuten i linköping. va hemma klockan 5 och däcka i sängen direkt !

idag vakna man klockan 12 typ, ganska pigg ändå. Legat ute i solen ett tag nu men nu blire att börja fixa sig för fest igen ! ikväll vet jag inte redigt vad vi har för planer. vet bara att min saknade emilia kommer hem och vi ska festa gärnet !! <3


/v.w7/7 2011

Hej där !

idag blev det att ta 9 tåget till linköping och träna (sjykgymnasik & gym). sen blev de att äta hos farmor och sedan klippa gräset men sen när jag skulle lägga mig och sola såäre såklart masser moln på himmlen !! fan ! aja.
Ikväll händer det nog inte så mycket men imorgon då jävlar äre fest som gäller.

/ v.w

saknar mitt hår ibland..

inte helt fel ..


allt är från modekungen förutom skorna och armbandet


/v.w

2011-07-06

Äre inte konstigt att när man har sommarlov och får sova ut, ja då vaknar man skit tidigt (9 typ) och kan inte somna om. Händer iallafall mig jävligt ofta.

Idag vet  jag inte riktigt vad som händer faktiskt, typ bara ta det lugnt. Men ikväll hoppas vi på fest, antingen i linköping eller mjölby ! :)

nu blire att kolla några oth avsnitt och sen gå upp och äta frukost ! :)

/v.wskulle sitta fint om solen skulle visa sig idag, men man ska väl inte hoppas på för mycket .

Utkast: Juli 5, 2011

Tror jag vill börja blogga igen så vi kör väl på de då !

Hunnit bli singel och fått sommarlov sist vi sågs :) nu har sommaren börjat och kommer därför ha lite roligare saker att skriva om så får passa på då ;)

men just nu orkar jag inte skriva om något, vi får se vad som händer helt enkelt !

/ v.wjag och julia

RSS 2.0