sorry

Sämst uppdatering men ska försöka att ta tag i de nu, elr så är bloggandet int emin grej helt enkelt.

Igår kom min älskling till mig och vi hade jätte mys <3 sen när han hade åkt hem så drog jag till Fanny där Emilia va, sen kom också Emil, Johan, Ante, Eddie och Lucas och vi gick ner i källaren för att köra anden i glaset! fy fan va rädda alla vart sen på slutet, och de va så jävla äckligt för de funka verkligen. sen drog killarna hem och vi somna vell typ vid 3.

Idag kom pappa och hämta mig kl 12 typ och då blev de att äta lunch hos farmor, sen har jag suttit ute i solen lite men de blåser ju så jävla dant. aja, nu har ni blivit uppdaterade lite iallafall ;) ska nog ladda upp lite bilder ikväll också, om jag orkar.

puss v.w

Tisdag

Godmorgon!
Nu ska jag snart till skolan igen.. sen direkt när jag kommer hem så blire att plugga som en idiot eftersom vi har No nationella på onsdag.. usch. sen ikväll så blire också träning, gött :)

men nu ska jag dra, pusspuss

trötter

fan va jag är trött hela tiden. somna halv 5 och vakna 7, men får vell skylla mig själv när jag somnar halv 1 och man ska gå upp kvart över 6, fy fan vad jag vill ha sommarlov! så blir inga bilder idag för jag pallar inte.

tar tag i bloggandet när jag är lite piggare!

v.w

Ny vecka

Japp, ny vecka nu då. alltid lika peppande. elr inte, fast inte långt kvar till sommarlovet nu fan ;D så jävla bra sommar ska de här bli!
aja, nu ska jag snart till skolan, om 20 min typ. Måndagar är rätt så chill så de är ju gött.

kommer in bilder från helgen sen när jag kommer hem från skolan.

puss puss <3

dålig uppdatering

min uppdatering har sugit i helgen, men har vart upptagen med andra saker och nu är jag helt slut. kommer nog inte några bilder idag men ska nog fixa de tills imorgon ;)

idag har jag myst med min älskling <3 älskar han massor (a)

nu ska jag fortsätta kolla på gossip girl sen blire nog att sova tidigt ikväll.

puss puss<3

Mys

Igår vare Valborg. Skit kul hemma hos älsklingen på förfesten men sen när vi drog så va de la inte så himla kul, men men.

Idag så vakna jag och Emilia upp hemma hos Ludde, sen drog vi hem typ halv 1 elr nåt, och sen har jag och älskling myst resten av dagen <3

snart kommer de lite folk hit så blir vell att käka lite gott sen blir de mys med älsk hela kvällen <3

bilder kommer upp imorgon ;D

puss <3


RSS 2.0